Free cookie consent management tool by TermsFeed Nyttig viden om kloakmesteropgaver | Kloakpris.dk

Boligejer

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende kloak-pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit kloak-projekt

Beregn prisen her

Her finder du nyttig viden og artikler om kloakering, dræn, afløb og reglerne, der vedrører disse kloakopgaver.

Find svar på dine spørgsmål her:

Hent nyttige dokumenter til dit projekt her

Vi har samlet en række dokumenter, som er nyttige at gøre brug af, når man har med et bygge- eller renoveringsprojekt at gøre. Disse kan du hente nederst på siden.

Du kan hente disse dokumenter:

  • AB-forbruger: AB-forbruger er en standardkontrakt, som du og din kloakmester kan benytte, når der skal udføres mindre opgaver, eksempelvis etableringen af et afløb. AB-forbruger kan kun benyttes, når både du og kloakmesteren er enige om dette - vær opmærksom på, at nogle fagmænd har kontrakter fra deres egne brancheforeninger, som de foretrækker at anvende. Ud over AB-forbruger kan du også finde betingelserne for AB-forbruger nederst på siden.
  • AB 92: AB 92 er et standardiseret aftalesæt, som man kan basere sin entreprisekontrakt på. Det er altså ikke en kontrakt i sig selv, men derimod et aftalesæt som man kan bruge som grundlag for kontrakten. AB-forbruger anvendes oftest til større byggeprojekter og er derfor også mere detaljeret. Hvis man vil benytte sig af AB 92, så skal man aftale dette med sin fagmand, og det skal noteres i entreprisekontrakten. Du kan finde en oversigt over aftalesættet og alle aftaler, der indgås, nederst på siden.
  • Tillægsaftale til AB-forbruger: Hvis opgaven ændrer karakter, eller hvis du gerne vil have udført flere opgaver end først tænkt, så kan du og fagmanden bruge en tillægsaftale til AB-forbruger. På denne måde behøver I ikke udarbejde en helt ny aftale, men blot tilføje ændringer til den nuværende v.h.a tillægsaftalen.
  • Budgetark: Når man har med længerevarende, komplicerede eller større byggeprojekter at gøre, så er det en god idé at udarbejde et budget. På denne måde kan man bedst holde styr på, om projektet bliver dyrere end forventet, samt hvilke delopgaver der koster hvad.

AB forbrugerAB 92Tillægsaftale til AB-forbrugerByggebudget

kloakpris.dk