Free cookie consent management tool by TermsFeed Få tilskud til en faskine - læs her hvordan | Kloakpris.dk

Få tilskud til en faskine

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende kloak-pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit kloak-projekt

Beregn prisen her

Flere og flere kommuner og forsyningsselskaber gør det nu muligt for boligejere at søge tilskud til etableringen af en faskine - et regnvandsanlæg - og få tilbagebetalt en stor del af udgiften forbundet med faskinen.

En faskine mindsker risikoen for oversvømmelser i hus og have på grund af regnvand. Faskinen graves ned - typisk i haven - og forbindes til tagets afløbssystem, sådan at regnvand ikke længere løber ud i kloakken, men derimod ned i faskinen. Denne opbevarer vandet, indtil det siver ned i jorden.

Du kan finde mere nyttig viden om faskiner her - Boligejer

Hvor meget kan man få i tilskud?

Hvor stort tilskud, du kan få, afhænger af, hvor du bor. Der er nemlig forskel fra kommune til kommune på, hvor stort et beløb du kan få refunderet.

I København kan man få tilbagebetalt op til 300 kr. pr. tilsluttet m2 - hvis man altså afvander et areal på 30 m2, kan man få refunderet op til 9000 kr. af tilslutningsgebyret.

Der gælder forskellige satser for forskellige kommuner og forsyningsselskaber, så kontakt gerne din kommune eller søg information om satserne på kommunens hjemmeside.

Vær opmærksom på, at tilskuddet er et engangsbeløb, der ansøges om og udbetales efter faskinen er etableret. Visse selskaber gør det dog muligt at søge om et forhåndstilsagn. Beløbet er desuden lavere, hvis du allerede har etableret omfangsdræn, der leder vand ned i kloakken.

Hvorfor kan du få tilskud til en faskine?

En stor del af det regnvand, der falder, ledes ned i kloakkerne. Dette udgør en belastning for kloaksystemerne rundt omkring i landet, og derfor ser kommunerne og forsyningsselskaberne en stor fordel i at aflaste kloaksystemerne ved hjælp af faskiner.

Derudover anses faskiner for at være meget miljøvenlige. Faskinerne har en positiv virkning på grundvandet. Når det rene regnvand siver ned til grundvandet, har det nemlig en god effekt på grundvandets egen renhed, hvilket er godt for os alle.

Selvom en enkelt faskine på en enkelt ejendom ikke har den store effekt, bliver effekten betydeligt større, jo flere boligejere der vælger at etablere en faskine.

Beregn en pris på en faskine nu

Hvis du gerne vil vide, hvad en faskine koster, så prøv vores online prisberegner nu.

Det er helt uforpligtende at anvende prisberegneren, og du er velkommen til at beregne flere priser, hvis du gerne vil sammenligne prisniveauer.

Du beregner en pris på en faskine ved at indtaste din opgavetype og opgavens mål sammen med din mail-adresse - så sender vi dig din vejledende pris på etableringen af en faskine med det samme.

Find en vejledning til din prisberegning her - Faskiner

Derudover tilbyder vi at arrangere et gratis møde med en kloakmester, som kan give et konkurrencedygtigt tilbud på etableringen af din faskine. Læs mere om denne service her.

kloakpris.dk