Free cookie consent management tool by TermsFeed Om Kloakpris.dk | Priser og tilbud på kloakopgaver

Om Kloakpris.dk

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende kloak-pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit kloak-projekt

Beregn prisen her

Kloakpris.dk ejes og drives af Prisberegning.dk A/S, som driver en række fagspecifikke hjemmesider inden for anlægs-, service- og byggebranchen.

Kloakpris.dk henvender sig til brugere, der er interesserede i at finde vejledning og priser på kloakmester- og byggeopgaver, heriblandt kloakering, nyt gulvafløb, kælderrenovering og faskiner.

Leder du efter priser på andre opgavetyper, så besøg vores moderside Prisberegning.dk. Her kan du få overblik over samtlige af de fagområde, som vores service dækker.

Alle beregnere - Prisberegning.dk

Prisberegneren på Kloakpris.dk

Prisberegneren, som du finder på Kloakpris.dk, er et vejledningsredskab, som gør det muligt for dig at få et prisoverslag - også kaldet en vejledende pris - på din kloakopgave med det samme.

Prisberegneren er gratis og uforpligtende at anvende. Du kan benytte prisberegneren lige så mange gange, som du har brug for, uden på nogen måde at forpligte dig til at tage imod vores yderligere gratis tilbud.

Vær opmærksom på, at prisberegneren tager udgangspunkt i højeste fællesnævner på landsplan - prisen, du modtager, er derfor oftest højere end den faktiske pris.

Om vores gratis service til brugerne

Da prisberegneren kun kan levere en vejledende pris på din opgave, tilbyder vi som en gratis service at sætte dig i kontakt med en lokal kloakmester, som kan give dig et konkret tilbud på din opgave.

Med Kloakpris.dk’s formidlingsservice kan du få et møde med en fagmand hjemme hos dig selv på et tidspunkt, som du bestemmer.

Efter mødet vil fagmanden sammensætte et konkurrencedygtigt tilbud på din opgave, som du på ingen måde er forpligtet til at tage imod.

For at få arrangeret et møde med en kloakmester behøver du bare indtaste dine kontaktoplysninger i prisberegneren - herefter kontakter vi dig snarest muligt for at aftale tid og sted.

Er du fagmanden, som vores brugere leder efter?

Hvis du er kloakmester, tømrer, murer eller lignende og er interesseret i at hjælpe vores brugere med at få udført opgaverne, som de henvender sig om, så vil vi gerne opfordre dig til at kontakte os.

Du kan sende en mail til info@prisberegning.dk eller ringe til os direkte og snakke med en af vores kundekonsulenter med det samme.

Vores formidlingsservice dækker de fleste fag inden for service-, anlægs- og byggebranchen.

Samarbejdsparter - læs mere her

kloakpris.dk