Free cookie consent management tool by TermsFeed Kloakering i det åbne land | Se løsninger og beregn priser her

Kloakering i det åbne land

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende kloak-pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit kloak-projekt

Beregn prisen her

Prøv vores online prisberegner og få en pris på kloakering i det åbne land pr. mail - hurtigt, nemt og helt uforpligtende!

Kloakering i det åbne land består i etableringen af et spildevandssystem og en kloak i forbindelse med private boliger og erhvervsejendomme i landområder og landsbyer.

Før i tiden har det været tilstrækkeligt at lede spildevandet til en septiktank eller trixtank på grunden.

Da mange af disse dog ikke lever op til nutidens krav til vandet renhedsgrad, når det ledes ud til vandområder, kræver kommunerne nu ofte, at man enten bliver tilsluttet det offentlige kloaksystem eller får installeret et spildevandsanlæg lokalt på grunden.

Se hvordan du beregner en pris på kloakering her

Tilslutning til det offentlige kloaksystem

Når der skal kloakeres ved tilslutning til den offentlige kloak på eksempelvis en landejendom, kan det ske på en af to måder:

  • Ejendommen får lagt en stikledning frem til grundens skel, som tilsluttes en hovedledning.
  • Der installeres et tryksat system, hvor der placeres en pumpebrønd og et styreredskab ved skellet på din grund.

Uanset hvilken type kloakering, der er tale om, er det dig, der skal betale for arbejdet på din egen grund samt for tilslutningsbidraget (et gebyr for tilslutningen til det offentlige kloaksystem).

Kloakarbejde skal altid udføres af en autoriseret kloakmester - kloakering er altså aldrig gør-det-selv-arbejde.

Privat rensningsanlæg til spildevand

Når man ikke har muligheden for at tilslutte sig det offentlige kloaksystem, fordi man bor for langt fra hovedledningen, kan man installere et privat rensningsanlæg til spildevand.

Hvilken type rensningsanlæg, du skal installere, afhænger af din ejendom og grund. Alt efter hvilket område din ejendom ligger i, og hvor spildevandet udledes, skal du installere et rensningsanlæg, der hører til en af fire renseklasser:

  • O: Organisk stof
  • SO: Organisk stof og ammoniak
  • OP: Organisk stof og fosfor
  • SOP: Organisk stof, ammoniak og fosfor

Du kan oftest se, hvilket rensningsanlæg der er nødvendigt til dit område på din kommunes hjemmeside. Ligesom ved kloakering er det påbudt, at en autoriseret kloakmester udfører arbejdet, og det er dig, som ejer af ejendommen, der skal betale for det nye rensningsanlæg.

Se hvordan du beregner en pris på et rensningsanlæg her

Få et gratis møde og et tilbud fra en kloakmester

Som del af vores gratis og uforpligtende service til brugerne tilbyder vi at arrangere et møde med en lokal kloakmester, som kan give dig et tilbud på din kloakopgave.

Mødet vil finde sted hjemme hos dig, hvor kloakmesteren kan bese din ejendom og dine behov, og efter mødet sammensætter kloakmesteren et konkurrencedygtigt tilbud på din kloakopgave.

Hvis dette tilbud ikke møder dine forventninger, så er du naturligvis fri til at takke nej.

Du får dit gratis møde ved at indtaste din opgave og dine kontaktoplysninger i prisberegneren øverst på siden - herefter sørger vi for at kontakte dig hurtigst muligt.

Læs mere om Kloakpris.dk og vores gratis service her

kloakpris.dk