Free cookie consent management tool by TermsFeed Ny nedløbsbrønd | Udskiftning eller nyetablering af nedløbsbrønde

Etablering af nedløbsbrønd

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende kloak-pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit kloak-projekt

Beregn prisen her

Vil du gerne vide, hvad en ny nedløbsbrønd koster? Prøv vores online prisberegner og få din pris pr. mail med det samme - hurtigt, nemt og uforpligtende.

En nedløbsbrønd er en brønd med en rist, der etableres ved foden af nedløbsrør. Nedløbsbrønden opsamler overfladevand, regnvand og evt. drænvand og fungerer som afvandingspunkt for området.

I visse tilfælde revner gamle nedløbsbrønde, og så er det umuligt at reparere dem. Nedløbsbrønden skal udskiftes, ellers risikerer man vand- og fugtskader på huset. Denne opgave kan du finde hjælp til på Kloakpris.dk.

Sådan beregner du en pris på en nedløbsbrønd

  1. Vælg 'Brønde og afløb' og herefter ‘Nedløbsbrønd’ i prisberegneren øverst på siden.
  2. Vælg mellem en brønd i PVC eller beton, og indtast, hvor mange nedløbsbrønde du gerne vil have etableret.
  3. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  4. Du modtager nu din vejledende pris pr. mail.

Om etableringen af nedløbsbrønde

Nedløbsbrønde fås i både plast og beton med en rist, typisk af støbejern. Nedløbsbrønde kan derudover fås med og uden sandfang, som opfanger urenheder, før vandet ledes videre ud i kloaksystemet - i sjældne tilfælde til en faskine.

Nedløbsbrønden graves ned nedenfor nedløbsrøret, hvorigennem vandet fra tagrender og tag ledes, så den kan opfange regnvand og overfladevand herfra. Har dit hus et omfangsdræn, så kan dette også tilsluttes nedløbsbrønden, så drænvandet ledes ud i det øvrige kloaksystem sammen med regnvandet.

Vær opmærksom på, at arbejde med kloakrør altid skal udføres af en autoriseret kloakmester.

Husk desuden, at det er vigtigt at vedligeholde en nedløbsbrønd. Inspicer med jævne mellemrum nedløbsbrønden. og rens riste, rør og sandfang for skidt og blade mindst 1 gang om året.

Få et uforpligtende tilbud fra en kloakmester

Som en gratis service til vores brugere tilbyder vi at arrangere et møde med en lokal kloakmester hjemme hos dig, som kan give dig et konkret tilbud på en ny nedløbsbrønd.

Vi tilbyder dette som en ekstra service for at sikre os, at du får den bedste start på dit kloakprojekt - det koster ikke noget, og du forpligter dig ikke til noget ved at takke ja til mødet.

Du kan læse mere om vores gratis service her - Om Kloakpris.dk

kloakpris.dk