Free cookie consent management tool by TermsFeed Omfangsdræn | Hvad koster et omfangsdræn? Få prisen nu!

Omfangsdræn - Beregn din pris nu

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende kloak-pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit kloak-projekt

Beregn prisen her

Vil du gerne vide, hvad et omfangsdræn koster? Brug prisberegneren på Kloakpris.dk og få din pris pr. mail med det samme - helt gratis og uforpligtende.

Det er en god idé at etablere et omfangsdræn, når du kan se, at dit hus’ fundament og sokkel suger en masse fugt til sig fra terrænet omkring huset. Fugt i fundamentet og soklen kan nemlig med tiden føre til større og mere alvorlige skader på huset, eksempelvis råd og svamp.

Samtidig med at etablere omfangsdræn er det for de fleste også en god idé at isolere kælderydervæggene. Gravearbejdet er nemlig allerede udført, og derfor bliver opgaven en hel del billigere, når man kombinerer den med et omfangsdræn. En fugtisolering af kældervæggene giver et bedre og mindre fugtigt indeklima i kælderen og gør, at du kan udnytte den til mere.

Isolering af kælderydervæggene er inkluderet i den pris på et omfangsdræn, som du beregner med vores prisberegner.

Sådan beregner du prisen på et omfangsdræn

  1. Vælg først 'Faskiner, anlæg og kælderdræn og herefter ‘Omfangsdræn og kælderisolering’ i prisberegneren øverst på siden.
  2. Vælg nu, hvor dybt drænet skal graves ned.
  3. Indtast husets samlede omfang - altså hvor mange meter dræn, der skal etableres, og angiv evt. om kælderydevæggene også skal isoleres.
  4. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  5. Du modtager nu din vejledende pris pr. mail.

Sådan etableres et omfangsdræn

Man kan ikke etablere et omfangsdræn selv - det er en opgave, som altid skal udføres af en autoriseret kloakmester. Selve drænsystemet skal nemlig kobles til kloaksystemet, og dette er ikke gør det selv arbejde.

Før arbejdet går i gang, er det bedst at skaffe sig overblik over, om det er nødvendigt at indsende en byggeansøgning, eller om arbejdet bare skal anmeldes efterfølgende. Dette kan du få styr på ved at kontakte byggeteknisk forvaltning i din kommune.

Omfangsdrænet etableres ved at nedgrave et drænrør ved soklen eller husets fundament. Drænrøret sørger for at tappe den omkringliggende jord for fugt, og fugten ledes derved væk fra huset og ned i kloakken.

Når huset er gravet frit, isoleres kældervæggene udefra, og herefter lægges drænrøret, som kobles til kloaksystemet. Til sidst dækkes husets sokkel igen.

Læs mere om omfangsdræn og isolering af kælderydervægge her

Få et møde med en lokal kloakmester om dit omfangsdræn

Da vores prisberegner kun er i stand til at levere en vejledende pris på et omfangsdræn og kælderisolering, så tilbyder vi som en ekstra gratis service at arrangere et møde med en kloakmester, som kan give et konkret tilbud på dit omfangsdræn.

Kloakmesteren, som vi formidler kontakt til, kommer hjem til dig, beser opgaven og udarbejder herefter en konkurrencedygtigt tilbud på et omfangsdræn - dette tilbud er uforpligtende, så hvis det ikke møder dine forventninger, er du fri til at takke nej.

For at få dit møde behøver du bare indtaste dine kontaktoplysninger i beregneren - vi kontakter dig snarest muligt herefter.

Læs mere om Kloakpris.dk og vores gratis service

kloakpris.dk