Free cookie consent management tool by TermsFeed Faskine - beregn din pris | Få prisen på en faskine online nu!

Faskine - Beregn din pris nu

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende kloak-pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit kloak-projekt

Beregn prisen her

Vil du gerne vide, hvad en faskine koster? Prøv vores online prisberegner og få din vejledende pris på en faskine til din grund pr. mail - helt gratis og uforpligtende.

En faskine - også kaldet en regnvandsfaskine - er en installation, der mindsker risikoen for oversvømmelser i hus og have.

Faskiner etableres som hulrum eller depoter i jorden, hvortil regnvandet fra taget eller overfladevandet fra terrasser osv. ledes hen. Her opbevares vandet, indtil det langsomt siver ned i jorden til grundvandet.

En faskine aflaster kloaksystemet, og derfor er der også mange kommuner, der giver tilskud til faskiner. Det er både billigere for kommunen og mere miljøvenligt, hvis en stor del af boligejerne i kommunen etablerer faskiner.

Sådan beregner du en pris på en faskine

  1. Start med at vælge ‘Faskiner’ i prisberegneren øverst på siden.
  2. Vælg herefter, hvor stort et areal, du vil have afvandet - altså eks. dit samlede tagareal.
  3. Indtast nu det antal faskiner, som du gerne vil have etableret.
  4. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  5. Du modtager nu din vejledende pris pr. mail.

Om etableringen af en faskine

Faskiner kan etableres ved hjælp af færdiglavede elementer, som graves ned, eller de kan konstrueres ved hjælp af lecasten og geotekstil. I begge tilfælde skal faskinerne dækkes med minimum 40 cm jord.

Hvis man konstruerer faskinen direkte i jorden, graver man en rende, hvori man fylder småsten, evt. lecasten, og ovenpå lægger man et geotekstil.

I begge tilfælde graver man en rende til afløbsrørene, der fører vandet fra taget og ned til faskinen, og etablerer et sandfang, der frasorterer skidt, sand, jord mv., så faskinen ikke stopper til.

Husk at en faskine skal vedligeholdes, når den er etableret - ellers bliver virkningen med tiden minimal.

Vejledning til vedligehold af faskine.

Få et tilbud på en faskine fra en kloakmester

Vores prisberegner har kun mulighed for at levere en vejledende pris på en faskine. Derfor tilbyder vi som en gratis service at arrangere et møde med en lokal kloakmester, der kan give et konkret tilbud på etableringen af din faskine.

Mødet vil finde sted hjemme hos dig, hvor kloakmesteren kan bese og vurdere dine jordforhold og behov, og efter mødet vil kloakmesteren sammensætte et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud til dig.

For at få et møde med en kloakmester om din faskine behøver du bare indtaste dine kontaktoplysninger sammen med din opgavetype i beregneren - herefter ringer vi dig op snarest muligt.

Hvis et møde ikke er relevant i din situation, så er du naturligvis velkommen til at takke nej.

Find en vejledning til prisberegneren og vores gratis service her.

kloakpris.dk