Free cookie consent management tool by TermsFeed Etablering af rense- og inspektionsbrønd | Beregn prisen her

Etablering af rense- og inspektionsbrønd

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende kloak-pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit kloak-projekt

Beregn prisen her

Vil du gerne vide, hvad etableringen af en ny rense- og inspektionsbrønd koster? Beregn en pris med vores online prisberegner få svaret pr. mail med det samme.

En rense- og inspektionsbrønd - også kaldet en rensebrønd eller en teknikbrønd - er en del af kloaksystemet, som gør det muligt både at inspicere og rense kloakken på en enkel måde.

Inspektionsbrønden etableres som led i kloaksystemet på din grund. Vandet fra husets spildevands- og regnvandsafledning, altså tagrender, toiletter, køkkenvaske osv., føres gennem rensebrønden ud til det offentlige kloaksystem.

Det er ejeren af grunden, der har ansvar for, at kloaksystemet inde på grunden fungerer og vedligeholdes - denne opgave gøres en del lettere gennem etableringen af en rensebrønd.

Sådan beregner du en pris på en rense- og inspektionsbrønd

  1. Start med at vælge 'Brønde og afløb' og herefter ‘Ny inspektionsbrønd/rensebrønd’ i prisberegneren øverst på siden.
  2. Vælg herefter, hvor dybt brønden skal etableres.
  3. Indtast, hvor mange brønde du ønsker etableret.
  4. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  5. Du modtager nu prisen på din rense- og inspektionsbrønd pr. mail.

Om at etablere en rense- og inspektionsbrønd

Al arbejde med kloakrør skal altid udføres af en autoriseret kloakmester - derfor er etableringen af en rense- og inspektionsbrønd ikke gør-det-selv-arbejde. Selve gravearbejdet og forberedelserne, må du dog gerne selv stå for.

Inspektionsbrønden er typisk udformet som et cylindrisk hulrum i jorden med et aftageligt dæksel ved jordoverfladen. Dette gøre det muligt at inspicere kloakrør uden at skulle grave - eksempelvis ved hjælp af et inspektionskamera. Derudover er det muligt at rense tilstoppede kloakrør fra dette punkt.

Skal du etablere en helt ny inspektionsbrønd, så er det en god idé at placere den højst 4 meter fra skel. Så kan rense- og inspektionsbrønden nemlig også spare dig penge i tilfælde af, at stikledningerne, der fører fra din grund og ud til hovedledningen i vejen, stopper til.

Hvis rensebrønden er fuld af vand, er det nemlig tegn på, at det er stikledningen, der er stoppet til, og så er det kommunen, der skal betale for spulingen - ikke dig.

Læs mere om ansvarsforhold i forbindelse med kloakker her

Få et uforpligtende tilbud på en ny inspektionsbrønd

Som en gratis service til vores brugere tilbyder vi at arrangere et møde med en kloakmester, som kan give et konkret og uforpligtende tilbud på din nye rense- og inspektionsbrønd.

Vi tilbyder dette for at hjælpe dig videre med dit kloakprojekt - det koster ikke noget, og det er helt uforpligtende.

Vi samarbejder kun med autoriserede kloakmestre. Vores samarbejdspartnere befinder sig over hele landet - vi kan altså sætte dig i kontakt med en lokal kloakmester, som kan komme hjem til dig, bese opgaven og udarbejde et konkurrencedygtigt tilbud til dig.

Læs mere om Kloakpris.dk og vores gratis service her

kloakpris.dk