Free cookie consent management tool by TermsFeed TV-inspektion af kloak | Beregn din kloakpris online på 2 min.

TV-inspektion af kloak - beregn pris

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende kloak-pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit kloak-projekt

Beregn prisen her

Vil du gerne vide, hvad en TV-inspektion af din kloak koster? Beregn en pris med vores online prisberegner og få svaret pr. mail - nemt, hurtigt og helt uforpligtende.

En tv-inspektion af din kloak - også kaldet kloak-tv eller en kamerainspektion af kloakken - giver dig mulighed for at udføre et kloakeftersyn af kloakrørene, der ligger under jorden og ellers ikke er tilgængelige.

Er kloakken ofte stoppet til, har du mistanke om brud, revner eller brug for at få overblik over din kloak og dens tilstand, så er en TV-inspektion den mest effektive og hurtigste løsning til dette.

En TV-inspektion kan med fordel udføres før et huskøb, da skader på kloakken ofte kan være meget dyre at udbedre.

Sådan beregner du en pris på din TV-inspektion

  1. Start med at vælge ‘TV-inspektion’ i prisberegneren øverst på siden.
  2. Vælg herefter opgavens kompleksitet - ved ‘Standard’ afsættes der 3 timer (inkl. kørsel) til inspektionen af din kloak, og ved ‘Kompleks’ afsættes der 5 timer (inkl. kørsel). Ved større ejendomme, etageejendomme og lignende anbefales det at vælge ‘Kompleks’.
  3. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  4. Du modtager nu din vejledende pris pr. mail.

Om kloakinspektioner med kamera

En TV-inspektion af dit kloaksystem udføres af en autoriseret kloakmester, som kan identificere fejl og mangler på dit kloaksystem på baggrund af specialiseret viden og erfaring.

Selve inspektionen udføres ved hjælp af en selvkørende kameravogn med styrbart kamera. Hele dit kloaksystem vil her blive gennemgået, optaget på film og vurderet af kloakmesteren. Kloakmesteren udarbejder herefter typisk en rapport, som du kan bruge som dokumentation, og du får også typisk kameraoptagelserne på en dvd eller i digital format.

I visse tilfælde vil det være nødvendigt at spule dele af din kloak i forbindelse med TV-inspektionen - dette kan betyde en merudgift, da den afsatte tid kan overskrides i denne forbindelse, men oftest vil dette kunne udføres i den afsatte tid uden problemer.

Med kloak-TV kan man finde utætheder, brud, forstoppelser, årsagen til rotteproblemer, mangelfuldt udført kloakarbejde, steder hvor trærødder har ødelagt kloakrør mv. Derudover kan man anvende kloak-tv til at kortlægge kloaksystemet og skjulte brønde, og til at inspicere kloakkens tilstand før huskøb.

Få et møde med en kloakmester om din kloakinspektion

Har du brug for en TV-inspektion af dit kloaksystem før et huskøb? Eller måske fordi du har mistanke om skader på kloaksystemet? Denne opgave vil vi gerne hjælpe dig med.

Vi tilbyder som en gratis service til dig som bruger af vores hjemmeside at sætte dig i kontakt med en autoriseret kloakmester fra dit lokalområde, som kan give et tilbud på din kloakinspektion.

Under en samtale med kloakmesteren vil I i fællesskab få afdækket dine behov, hvorefter kloakmesteren udarbejder et uforpligtende tilbud på tv-inspektionen - hvis dette tilbud ikke møder dine forventninger, så er du naturligvis velkommen til at takke nej.

Læs mere om vores gratis service her - Om Kloakpris.dk

kloakpris.dk