Free cookie consent management tool by TermsFeed Tagnedløbsbrønd | Pris på ny nedløbsbrønd online på 2 min.

Tagnedløbsbrønd - pris

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende kloak-pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit kloak-projekt

Beregn prisen her

Vil du gerne vide, hvad en ny tagnedløbsbrønd koster? Prøv vores online prisberegner og få svaret pr. mail på 2 minutter.

Når det regner på dit tag, så løber regnvandet ned i husets tagrender og videre til et nedløbsrør. Det er for enden af dette, at du finder din tagnedløbsbrønd.

I nedløbsbrønden opsamles regnvandet fra husets tag og i visse tilfælde overfladevand og vand fra drænsystemer. Herfra sendes vandet videre til kloaksystemet eller - sjældne gange - til husets faskine.

Tilslutningen af en tagnedløbsbrønd til husets kloaksystem er en af de opgaver, som man ikke må udføre selv, med mindre man er autoriseret kloakmester.

Vil du vide mere om tagnedløbsbrønde? Klik her

Indhent et kloakmestertilbud på din nye tagnedløbsbrønd

Vil du have etableret en tagnedløbsbrønd eller have udskiftet din nuværende, så vil vi gerne hjælpe dig godt i gang med projektet.

Med vores gratis og uforpligtende formidlingsservice kan du få et personligt møde med en kloakmester og et tilbud på din opgave - hurtigt, nemt og helt gratis.

Det eneste du behøver gøre er at indtaste din opgave i beregneren øverst på siden sammen med dine kontaktoplysninger. Herefter sørger vi for at ringe dig op snarest muligt.

Den fagmand, som vi sætter dig i kontakt med, er autoriseret kloakmester og kommer fra dit eget lokalområde. Mødet vil desuden finde sted hjemme hos dig, og du bestemmer selv tidspunktet. På denne måde etablerer vi altid det mest fleksible og effektive mødegrundlag for dig.

Alle dele af vores service er helt gratis for dig som bruger af vores hjemmeside!

Læs mere om Kloakpris.dk og vores gratis service her

kloakpris.dk