Free cookie consent management tool by TermsFeed Privat rensningsanlæg til spildevand | Beregn prisen på 2 min.

Privat rensningsanlæg til spildevand

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende kloak-pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit kloak-projekt

Beregn prisen her

Vil du gerne vide, hvad etableringen af et minirensningsanlæg koster? Prøv vores online prisberegner og få en vejledende pris på dit rensningsanlæg pr. mail nu.

En privat rensningsanlæg til spildevand, også kaldet et minirensningsanlæg, fungerer overordnet set på samme måde som de større offentlige rensningsanlæg. Spildevandet ledes igennem anlægget ved hjælp af et pumpesystem og i anlægget renses vandet ved hjælp af mikroorganismer.

Minirensningsanlægget kan etableres på din egen grund, når der er for langt til det offentlige rensningsanlæg. Anlægget anvendes til biologisk rensning af dit spildevand, før det ledes ud i jorden eller vandområder.

Minirensningsanlægget kan fås i flere størrelser og med flere funktioner - hvis du er i tvivl om, hvilken type du har behov for, så spørg gerne kommunen eller en autoriseret kloakmester.

Sådan beregner du en pris på et minirensningsanlæg

  1. Start med at vælge 'Faskiner, anlæg og kælderdræn' og herefter ‘Rensningsanlæg til spildevand’.
  2. Vælg så, hvilken type rensningsanlæg du har brug for.
  3. Vælg herefter, hvor mange helårsboliger der skal tilsluttes anlægget.
  4. Klik på ‘Beregn prisen’ og indtast dine kontaktoplysninger.
  5. Du modtager nu den vejledende pris på rensningsanlægget pr. mail.

Om etableringen af et privat rensningsanlæg

Mange, der vælger at etablere et minirensningsanlæg, gør det, fordi deres nuværende spildevandsløsning ikke lever op til nutidens krav, eller fordi de bor for langt den offentlige kloakledning til at kunne blive tilsluttet - eller måske begge dele.

Det er vigtigt, at det minirensningsanlæg, der vælges, passer til forholdene på din grund. Et privat rensningsanlæg fås i 4 forskellige renseklasser - O, SO, OP og SOP.

Find en vejledning til de forskellige renseklasser her

Et minirensningsanlæg fås som udgangspunkt til op til 10 husstande (en husstand regnes for at være på 1-5 personer). Det betyder, at går du sammen med naboerne, så kan udgifterne reduceres væsentligt pr. familie både med hensyn til etableringsomkostningerne og vedligeholdelsesomkostningerne.

Det er nemlig lovpligtigt at etablere en serviceordning, der sikrer, at dit rensningsanlæg regelmæssigt bliver kontrolleret af en fagperson, og at slammet i bundfældningstanken tømmes mindst en gang om året.

Læs mere om etableringen af minirensningsanlæg og kloakering i det åbne land

Få et gratis møde med en autoriseret kloakmester

Overvejer du at få etableret et privat rensningsanlæg, så vil vi på Kloakpris.dk gerne hjælpe dig godt i gang med projektet.

Vi tilbyder som en gratis service at arrangere et møde med en lokal autoriseret kloakmester, som kan komme hjem til dig, bese din opgave og give dig et konkurrencedygtigt tilbud på et nyt rensningsanlæg.

For at få dit møde behøver du bare indtaste din opgave og dine kontaktoplysninger i prisberegneren - herefter kontakter vi dig snarest muligt om din kloakopgave.

Læs mere om vores gratis service til brugerne - Om Kloakpris.dk

kloakpris.dk