Free cookie consent management tool by TermsFeed Skybrudssikring | Beregn priser på afløbssikring - hurtigt og nemt

Beregn en pris på din skybrudssikring

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende kloak-pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit kloak-projekt

Beregn prisen her

Før næste skybrud - for der vil uden tvivl komme mange af slagsen i løbet af de kommende år - så er det vigtigt, at du forbereder dig. Hvis du én gang har oplevet oversvømmelser i kælderen, så vil det højst sandsynligt ske igen, med mindre du installere et højvandslukke.

Et højvandslukke er en slags ventil, der lukker til, når vandet stiger op i kloaksystemet eller løber “den forkerte vej”. Det betyder, at højvandslukket vil lukke tæt, når der er fare for oversvømmelse, men ellers være åben når afløb eller kloakrør skal anvendes i dagligdagen.

Se her, hvordan du beregner en pris på et højvandslukke/tilbageløbsstop

Ramt af skybrud? Få hjælp her

De danske kloaksystemer er ikke alle steder konstrueret til at kunne håndtere de store mængder regnvand, der falder i forbindelse med et skybrud. Derfor kan et skybrud i mange tilfælde resultere i vandskader og skader på inventar i huset og især kælderen.

Er du ramt af oversvømmelser i forbindelse med skybrud, så er det vigtigt at gøre følgende:

  1. Gør, hvad du kan for at begrænse oversvømmelsens omfang og de medfølgende skader - fjern alle genstand, der kan suge vand til sig, se om du kan få overblik over, hvor vandet kommer fra, og afværg vandet, når det er muligt.
  2. Tag bestik af situationen og dokumentér oversvømmelsen - tag gerne billeder og video. Disse vil gøre det nemmere at forklare skadens årsag og omfang til forsikringsselskabet.
  3. Kontakt forsikringsselskabet - vær dog opmærksom på, at der ofte er lang kø i forbindelse med et skybrud, så det er bedst at væbne sig med tålmodighed.
  4. Sørg for at sikre hjemmet mod fremtidige skybrud! Invester gerne i et højvandslukke, der forhindrer, at kloakvand trænger op gennem afløbene i fremtiden.

Du bør ikke smide vandskadede genstande ud - i visse tilfælde vil forsikringsselskabet nemlig sende en taksator ud, som kan bese skaderne ved selvsyn.

Det er dog bedst at opbevare dem i garagen eller et lignende sted, da der ellers er en lille risiko for at komme til at sprede skimmelsvamp og lignende til “raske” dele af huset.

kloakpris.dk