Free cookie consent management tool by TermsFeed Højvandslukke - priser | Beregn prisen på nyt højvandslukke her

Etablering af højvandslukke - Beregn pris

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende kloak-pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit kloak-projekt

Beregn prisen her

Vil du gerne vide, hvad det koster at etablere højvandslukke og tilbageløbsstop? Prøv vores online prisberegner og få en vejledende pris pr. mail med det samme - hurtigt, nemt og helt uforpligtende!

Et højvandslukke er en anordning, der forhindrer kloakvand fra det offentlige kloaksystem i at løbe op i dine kloakrør og skabe oversvømmelser i huset og kælderen, når det regner kraftigt.

Oversvømmelser i forbindelse med skybrud og storme sker nemlig ofte, fordi det offentlige kloaksystem ikke kan håndtere de store mængder regnvand, der ledes ud i dem under ekstreme vejrforhold. Så flyder vandet i kloakken “baglæns” op i dine kloakrør, med mindre du har et højvandslukke.

“Højvandslukke” er i dag en fællesbetegnelse for både højvandslukke til enkelte afløb og tilbageløbsstop, som monteres på selve kloakledningen og lukker af for vandet til samtlige afløb, vaske, toiletter osv. Du kan beregne priser på begge disse opgavetyper med vores online prisberegner.

Sådan beregner du en pris på højvandslukke og tilbageløbsstop

  1. Start med at vælge 'Brønde og afløb' og herefter ‘Højvandslukker’ i prisberegneren øverst på siden.
  2. Vælg nu imellem ‘Højvandslukke (enkelt afløb)’ og ‘Tilbageløbsstop (hele huset/alle afløb)’ - den første valgmulighed hvis du ønsker at installere højvandslukke på enkelte afløb, og den anden hvis du ønsker at installere højvandslukket på selve kloakrøret.
  3. Indtast nu, hvor mange højvandslukker/tilbageløbsstop, der skal installeres.
  4. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  5. Du modtager nu din vejledende pris pr. mail.

Om højvandslukke og tilbageløbsstop

Højvandslukker til afløb og tilbageløbsstop fungerer overordnet set på samme måde: I anordningen er der en slags ventil eller klap, der kun gør det muligt for vandet at løbe den ene vej i røret/afløbet og lukker tæt, hvis vandet kommer fra den forkerte retning. Hvilken type højvandslukke, der er mest egnet i din situation, afhænger af dit hus og dit kloaksystem.

Har du flere afløb i kælderen eller stueetagen, som du gerne vil “oversvømmelsessikre”, så kan det være den enkleste løsning at etablere tilbageløbsstop. Denne løsning er både sikrere og mindre vedligeholdelseskrævende end højvandslukke til afløb, men den er også dyrere.

Vælger du højvandslukke til afløb, så bør du være opmærksom på, at du skal vedligeholde anordningen ved eftersyn og rensning mindst en gang om året, samt når der har været storm eller skybrud. Hvis man ikke vedligeholder højvandslukker til afløb, vil de nemlig med tiden holde op med at fungere efter hensigten.

I begge tilfælde er det en autoriseret kloakmester, som skal udføre opgaven for dig. Begge opgaver indebærer desuden opgravning/opbrydning af gulv og/eller terræn, overskæring af kloakrør, montering af højvandslukket og reetablering af gulv eller terræn.

Få et uforpligtende tilbud fra en autoriseret kloakmester

Da vores online prisberegner kun kan levere en vejledende pris - altså en vurdering af prisniveauet på din opgavetype - tilbyder vi som en gratis service at sætte dig i kontakt med en autoriseret kloakmester, som kan give et konkret tilbud på dit højvandslukke.

Efter din prisberegning vil vi derfor ringe dig op og tilbyde at arrangere et gratis møde med en kloakmester fra dit lokalområde, som vil komme hjem til dig, bese din opgave og herefter sammensætte et konkurrencedygtigt tilbud til dig.

Hvis et møde med en kloakmester ikke er relevant i din situation, så er du naturligvis velkommen til at takke nej, og du er også til enhver tid fri til at takke nej til fagmandens tilbud, hvis det ikke møder dine forventninger.

Læs mere om Kloakpris.dk og vores gratis service.

kloakpris.dk