Free cookie consent management tool by TermsFeed Privat spildevandsrensning | Minirenseanlæg til private - se her

Privat spildevandsrensning

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende kloak-pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit kloak-projekt

Beregn prisen her

Spildevand er det vand, der udledes fra en husholdning eller en erhvervsejendom, der kommer fra toiletter, afløb, vaske og lignende.

I modsætning til regnvand er det nødvendigt at rense spildevand, før det kan ledes ud i lokale vådområder som søer, vandløb eller havet. Spildevand indeholder nemlig oftest miljøskadelige stoffer, som nedbrydes under spildevandsrensningen.

Som udgangspunkt har du, som boligejer, selv ansvar for at dit spildevand behandles på den rette måde. Bor du i et byområde, så skal dit kloaksystem være tilsluttet den offentlige kloakledning ude i vejen, og bor du i det åbne land eller i ukloakerede områder, så skal spildevandet typisk renses på din grund.

Sådan beregner du priser på kloakering i byområder

Spildevand i det åbne land

Bor du i det åbne land, så kan der være særlige forhold, der gælder for dine spildevandsrensning. For mange ejere af landejendomme er der nemlig ingen praktisk mulighed for at tilslutte ejendommens kloaksystem til den offentlige kloakledning, og her må der ofte etableres spildevandsrensning på ejendommen.

Før i tiden etablerede man septiktanke eller trixtanke, men nutildags anses denne løsning ikke for at være tilstrækkelig sikker eller miljøvenlig. Derfor pålægger mange kommuner også boligejere i det åbne land at etablere et minirenseanlæg som erstatning for deres gamle spildevandstanke.

Læs mere om minirenseanlæg, og hvordan du beregner en pris på etableringen, her

Beregn priser på kloakopgaver og find en lokal kloakmester

Med vores online prisberegner kan du beregne priser på kloakering, minirenseanlæg, etablering af faskiner og mange andre kloakmesteropgaver - hurtigt, nemt og helt gratis.

Når du bruger vores prisberegner tilbyder vi også - som en gratis service til dig - at arrangere et møde med en lokal kloakmester, som kan give et konkret tilbud på din kloakopgave.

Kloakmesteren kommer hjem til dig, beser din opgave og giver dig gode råd og vejledning om dine muligheder.

Herefter udarbejder kloakmesteren et konkurrencedygtigt tilbud til dig - dette tilbud er du fri til at takke ja eller nej til.

NB! Alle dele af vores prisberegnings- og formidlingsservice er gratis og uforpligtende for vores brugere.

Læs mere om Kloakpris.dk og vores gratis service her

kloakpris.dk