Free cookie consent management tool by TermsFeed Nyt gulvafløb | Beregn prisen på nye gulvafløb mod terræn nu

Nyt gulvafløb i villa - Beregn pris

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende kloak-pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit kloak-projekt

Beregn prisen her

Vil du gerne vide, hvad et nyt gulvafløb i dit hus koster? Prøv vores online prisberegner og få svaret pr. mail nu - nemt, hurtigt og helt uforpligtende.

Skal man have bygget et nyt badeværelse, hvor der ikke tidligere har været et, så er det ofte nødvendigt at etablere et nyt gulvafløb, der forbindes til husets kloaksystem.

Det samme er ofte gældende, når man renoverer et badeværelse. Hvis det nye badeværelsesgulv er blevet hævet, eller hvis gulvafløbet er skadet eller nedslidt, så kan det være nødvendigt at udskifte gulvafløbet til et helt nyt.

Prisen, du kan beregne med vores prisberegner, er prisen på et gulvafløb i en villa, et parcelhus eller et fritidshus - ikke i lejligheder og etageejendomme. Sidstnævnte ejendommes afløbssystem skal varetages af autoriserede VVS-installatører.

Sådan beregner du en pris på et nyt gulvafløb

  1. Start med at vælge 'Brønde og afløb' og herefter ‘Gulvafløb (villaer)’.
  2. Vælg herefter gulvafløbets dybde.
  3. Indtast, hvor mange afløb du ønsker at få etableret, og hvor mange meter kloakrør du ønsker etableret.
  4. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  5. Du modtager nu din vejledende pris pr. mail.

Om etableringen af et nyt gulvafløb

Etableringen eller udskiftningen at et gulvafløb mod terræn er autoriseret kloakmesterarbejde. Overgangen fra afløbet til gulvet skal desuden også udføres af en kloakmester. Rørarbejdet over gulvet må dog gerne udføres af en autoriseret vvs-installatør.

Du må altså ikke selv etablere et gulvafløb, med mindre du er autoriseret kloakmester.

Du kan læse mere om autorisationer af kloakmestervirksomheder her

Et gulvafløb etableres ofte i forbindelse med byggeriet af et nyt vådrum, eksempelvis et badeværelse i kælderen. Derudover kan det være nødvendigt at udskifte et gulvafløb, når man renoverer et badeværelsesgulv, enten fordi gulvafløbet er gammelt og mangelfuldt, eller fordi det nuværende gulvafløb ikke passer til det nye gulvs højde.

Nogle vælger at hæve afløbet med “forhøjningsrammer”, men dette er ulovligt og kan føre til dyre vandskader. Selv en mikroskopisk smule vand, der trænger ind i gulvet, kan med tiden føre til vandskader - og da afløbet er ulovligt, er der ingen penge at hente hos forsikringen.

Etableringen af et nyt gulvafløb og udskiftningen af et eksisterende indebærer oftest, at man brækker gulv op i en dybde på 0,5-1 meter (alt efter hvor dybt kloakledningen ligger) og etablerer et nyt afløb forbundet til kloaksystemet. Herefter støbes afløbet fast og overgangen til gulvet etableres (risten).

Få et tilbud på et nyt gulvafløb fra en autoriseret kloakmester

Vi tilbyder, som en gratis service til vores bruger, at arrangere et møde med en autoriseret kloakmester, som kan give et konkurrencedygtigt tilbud på dit nye gulvafløb.

Vi tilbyder dette som en ekstra service, da vores online prisberegner kun kan levere en vejledende pris på et nyt gulvafløb og ikke et konkret tilbud.

Vi samarbejder med autoriserede kloakmestre over hele landet - vi kan derfor sætte dig i kontakt med en kloakmester fra dit lokalområde, som kan komme hjem til dig, bese din opgave og give dig et realistisk og konkurrencedygtigt tilbud på opgaven.

Læs mere om Kloakpris.dk og vores gratis service her

kloakpris.dk