Free cookie consent management tool by TermsFeed Minirensningsanlæg - Pris på 2 minutter | Kloakpris.dk

Minirensningsanlæg - Pris på 2 min.

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende kloak-pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit kloak-projekt

Beregn prisen her

Prøv vores online prisberegner, og få en vejledende pris på et minirensningsanlæg nu - hurtigt, nemt og helt uforpligtende!

Et minirensningsanlæg er en god løsning, når man skal rense spildevand i det åbne land eller i ukloakerede områder. Minirensningsanlægget er nemlig både mere sikkert og mere miljøvenligt end de trix- og septiktanke, som man tidligere har etableret på landejendomme til dette formål.

Derfor pålægger mange kommuner også boligejere i det åbne land at udskifte gamle spildevandstanke med minirensningsanlæg.

Vil du gerne vide hvad et minireningsanlæg koster, så brug vores prisberegner og få et godt indblik i prisniveauet med det samme.

Hvordan beregner du en pris på et minirensningsanlæg? Se her

Hvordan virker minirensningsanlæg?

Et minirensningsanlæg fungerer overordnet set på samme måde som de store kommunale rensningsanlæg.

Spildevandet ledes gennem dit kloaksystem ud til minirensningsanlægget, hvor det opsamles i en bundfældningstank. Her bundfælles alle de skadelige stoffer, som herefter nedbrydes biologisk. Til sidst kan det rensede vand ledes ud i nærliggende vådområder, uden at det skader miljøet.

Minirensningsanlægget, der etableres, skal passe til den type affaldsstoffer, som spildevandet indeholder. Der findes 4 renseklasser, som dækker de forskellige sammensætninger af organisk stof, fosfor og nitrogen i spildevandet: O, SO, SOP og OP.

Find en vejledning til renseklasserne her

Få et tilbud på etableringen af et minirensningsanlæg

Vores prisberegner kan levere en vejledende pris på et minirensningsanlæg, men ønsker man en konkret pris, så er det nødvendigt at indhente et tilbud fra en kloakmester.

Dette vil vi hos Kloakpris.dk gerne hjælpe dig med.

Vi tilbyder - som en gratis og uforpligtende service til vores brugere - at arrangere et møde med en lokal kloakmester, som kan give et tilbud på din opgave. Mødet vil finde sted hjemme hos dig, og du bestemmer selv tidspunktet.

Læs mere om vores gratis service her - Om Kloakpris.dk

kloakpris.dk