Free cookie consent management tool by TermsFeed Minirenseanlæg - Beregn prisen online her - hurtigt og nemt!

Minirenseanlæg - Beregn pris

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende kloak-pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit kloak-projekt

Beregn prisen her

Vil du gerne vide, hvad et minirenseanlæg koster? Prøv vores online prisberegner og få en skræddersyet vejledende pris med det samme.

Et minirenseanlæg etableres typisk på ejendomme i det åbne land, hvor der er begrænset eller ingen mulighed for at tilslutte sig det offentlige kloaknet. Et minirenseanlæg er en god erstatning for de septik- og trixtanke, som man tidligere anvendte til spildevand på landejendomme.

Et minirenseanlæg fungerer overordnet set som offentlige rensningsanlæg, bare i meget mindre format. Spildevandet fra husets kloaksystem ledes til minirenseanlægget, hvor det opsamles i en bundfældningstank. Herefter renses de skadelige stoffer biologisk, før vandet kan ledes ud i et nærliggende vådområde.

Med vores online prisberegner kan du beregner en pris på præcist den type renseanlæg, som passer til din ejendom og din spildevandstype.

Se hvordan du beregner en pris på et minirenseanlæg her

Valg af minirenseanlæg

Der findes forskellige typer minirenseanlæg, og det er ikke lige meget, hvilken type man vælger.

Minirenseanlægget skal både passe til din husstands størrelse og til den type spildevand, der udledes. Biokemien i renseanlægget skal nemlig passe til de affaldsstoffer, der findes i spildevandet, så disse nedbrydes effektivt og ikke ender med at forurene miljøet.

Minirenseanlæg fås i 4 renseklasser: O, SO, SOP og OP. Her er der tale om spildevandstyper, med forskellige kombinationer af organiske affaldsstoffer, fosfor og nitrogen.

Find en guide til de forskellige renseklasser her

Få et tilbud på dit minirenseanlæg

Som en gratis og uforpligtende service til vores brugere tilbyder vi at arrangere et møde med en lokal kloakmester, som kan give et konkret og konkurrencedygtigt tilbud på etableringen af et minirenseanlæg.

Kloakmesteren vil komme hjem til dig, vejlede dig om den bedste løsning til dine behov, og til sidst udarbejde et godt tilbud på dit nye minirenseanlæg.

Dette tilbud er uforpligtende, dvs. at du er helt fri til at takke nej, hvis det ikke møder dine forventninger.

For at få dit gratis møde med en kloakmester behøver du bare indtaste din opgave og dine kontaktoplysninger i prisberegneren - herefter skal vi nok sørge for at tage kontakt til dig hurtigst muligt og hjælpe dig videre med projektet.

Læs mere om Kloakpris.dk og vores gratis og uforpligtende service her

kloakpris.dk