Free cookie consent management tool by TermsFeed Kloakrensning - priser | Beregn pris på kloakrensning online nu!

Kloakrensning - Beregn pris

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende kloak-pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit kloak-projekt

Beregn prisen her

Vil du gerne vide, hvad det koster af få udført en kloakrensning? Indtast din kloakopgave i vores online prisberegner og få en vejledende pris pr. mail med det samme.

Lugter der grimt fra kloakken, står der vand i brønde eller afløb, eller er toiletter og vaske stoppet til, så er det sandsynligvis en god idé at få udført en kloakrensning.

Kloakrensninger udføres som kloakspuling og/eller slamsugning, hvor der anvendes slamsugere og spuleslanger til opgaven. Det er typisk kloakmestre og kloakservicefirmaer, der står for denne opgave.

Sådan beregner du prisen på din kloakrensning

  1. Start med at vælge ‘Kloakrensning’ i prisberegneren øverst på siden.
  2. Vælg herefter opgavens kompleksitet - ved ‘Standard’ afsættes der 3 timer inkl. kørsel til opgaven, og ved ‘Kompleks’ afsættes der 5 timer inkl. kørsel. Vælg gerne ‘Kompleks’ til større ejendomme, etageejendomme og ejendomme med komplicerede kloaksystemer mv.
  3. Klik på ‘Beregn prisen’ og indtast dine kontaktoplysninger.
  4. Du modtager nu prisen på din kloakrensning pr. mail.

Om kloakrensning - spuling og slamsugning

En kloakrensning indebærer typisk slamsugning, hvor materialet fra kloakken suges ud af kloakken ved hjælp af en slamsuger. Slamsugning kan anvendes til at fjerne tørstof, flydende affald og andre væsker fra kloakledninger, brønde, sandfang, trixtanke, sivebrønde, pumpebrønde mv.

I visse tilfælde - eksempelvis når der er forstoppelser i kloaksystemet - er det nødvendigt at spule kloakken. Her anvendes der højtryksspuling med vand, der sørger for at aflejringer på kloakrør og forstoppelser løsner sig fra kloakrørene.

Kloakrensningens pris fastsættes efter, hvor lang tid opgaven tager, og ikke efter, hvilken form for kloakrensning der udføres. En kloakspuling er i og for sig derfor heller ikke dyrere eller billigere end en slamsugning - det afhænger altsammen af, hvor lang tid opgaven tager.

Da det er dig selv, som boligejer, der har ansvaret for at vedligeholde kloakken, er det typisk også dig, der skal betale for kloakrensningen. I nogle tilfælde kan forstoppelsen dog sidde på kommunens side af kloakken, og så er det kommunen, der skal betale regningen.

Læs mere om ansvarsforhold i forbindelse med din kloak her.

Få et uforpligtende tilbud med vores gratis service

Som en gratis service til vores brugere tilbyder vi at sætte dig i kontakt med en lokal autoriseret kloakmester, som kan give dig et tilbud på din kloakrensning.

Denne service koster ikke noget, og du er til enhver tid fri til at afbryde samarbejdet, hvis vores ydelser ikke lever op til dine forventninger.

Vi samarbejder med kloakfirmaer og kloakmestre over hele landet og kender derfor også en fagmand fra dit lokalområde, der har tid og mulighed for at varetage din kloakopgave.

Det eneste, du behøver gøre, er at indtaste din kloakopgave i prisberegneren sammen med dine kontaktoplysninger - så kontakter vi dig hurtigst muligt for at hjælpe dig videre med din kloakrensning.

Læs mere om vores gratis service her - Om Kloakpris.dk.

kloakpris.dk