Free cookie consent management tool by TermsFeed Hvad koster omfangsdræn? Beregn prisen her på 2 minutter!

Hvad koster omfangsdræn?

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende kloak-pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit kloak-projekt

Beregn prisen her

Vil du gerne vide, hvad etableringen af et omfangsdræn koster? Prøv vores nemme og hurtige prisberegner og få din pris med det samme.

Med prisberegneren på Kloakpris.dk kan du beregne vejledende priser på de mest søgte kloakmesteropgaver, herunder omfangsdræn, kloakering, faskiner, etablering af brønde mv.

Sådan gør du:

  1. Indtast din opgave med relevante mål i beregneren.
  2. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast din mailadresse.
  3. Du modtager nu din vejledende pris på et omfangsdræn pr. mail.

Det er helt gratis og uforpligtende at beregne en pris på et omfangsdræn, og du må beregne lige så mange priser med beregneren, som du har behov for.

Hvad gør et omfangsdræn for din kælder?

Et omfangsdræn etableres for at fugtsikre soklen, kælderydervæggene og husets fundament.

Jorden omkring dit hus indeholder typisk en masse fugt og væde, og dette kan trænge ind i kælderen og skabe et meget fugtigt og klamt indeklima i kælderværelserne. Dette kan man afhjælpe ved at etablere et omfangsdræn.

Omfangsdrænet dræner jorden udenom huset for fugt og leder drænvandet videre til en brønd og senere ud i husets kloaksystem. Med et omfangsdræn opnår man ikke alene en tør og rar kælder - man sikrer også husets sokkel og fundament mod fugtpåvirkning og fugtskader.

Læs mere om omfangsdræn og kælderisolering her.

Få et tilbud på etableringen af et omfangsdræn

Vil du gerne have et endelig pris - altså et konkret tilbud - på dit nye omfangsdræn, så vil vi også gerne hjælpe dig med dette.

Vi tilbyder at arrangere et møde med kloakmester fra dit lokalområde, der kan give et godt tilbud på etableringen af et omfangsdræn.

Kloakmesteren kommer hjem til dig - du bestemmer selv tidspunktet - og får en god snak med dig om din opgave, dine muligheder og den bedste løsning til at fugtsikre dit hus og din kælder med et omfangsdræn.

Herefter sammensætter kloakmesteren et uforpligtende tilbud på opgaven. Dette tilbud er du nu fri til at takke ja eller nej til.

NB! Alle dele af vores service til dig er helt gratis - du betaler ikke noget for dit møde, og du kan til enhver tid ombooke eller aflyse det, hvis det bliver nødvendigt.

Se hvordan du får dit gratis møde her - Om Kloakpris.

kloakpris.dk