Free cookie consent management tool by TermsFeed Fugt i kælderen? Løs det nu! | Omfangsdræn og kælderisolering

Fugt i kælderen? Løs det nu!

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende kloak-pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit kloak-projekt

Beregn prisen her

Har man en fugtig og klam kælder, så er det svært at udnytte den til fulde. Men der er en løsning på problemet - etableringen af et omfangsdræn og isolering af kælderydervæggene.

Et omfangsdræn i kombination med isoleringen af kældervæggene udefra er en effektiv måde at sikre, at fugten og vandet fra jorden omkring huset ikke trænger ind i kældervæggene og skaber et fugtigt og klamt indeklima.

Beregn en pris på din kælderrenovering - se her hvordan.

Fugt i kældervæggene kan med tiden føre til større skader, eksempelvis råd, svamp eller skader på husets fundament og sokkel. Derfor er det vigtigt at tage en fagmand med på råd, hvis man gerne vil have overblik over husets tilstand og over muligheden for at fugtsikre kælderen og kældervæggene.

Få et tilbud på fugtsikringen af din kælder

Som en gratis service tilbyder vi at arrangere et møde med en kloakmester, som kan komme hjem til dig og få en snak om dine fugtproblemer og løsningen på disse.

Når kloakmesteren har set på din kælder og dens tilstand, vil han skræddersy et tilbud til dig, som tager udgangspunkt i dine særlige behov. Dette tilbud er uforpligtende, hvilket betyder, at du er fri til at takke nej, hvis det ikke møder dine forventninger.

Alle dele af vores service til dig er gratis og uforpligtende - du betaler ikke noget for mødet, og du kan til enhver tid ombooke eller aflyse mødet, hvis du får behov for dette.

Find en vejledning til vores prisberegner og vores samlede service her.

kloakpris.dk