Free cookie consent management tool by TermsFeed Få en tør kælder | Læs om omfangsdræn og kælderisolering her

Få en tør kælder

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende kloak-pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit kloak-projekt

Beregn prisen her

Er kælderen fugtig og klam, så er der typisk ikke meget, man kan bruge den til. Hvis du gerne vil inddrage kælderen til andet end opbevaring og vaskerum, så er der dog hjælp at hente.

En kælderrenovering med isolering af kælderydervægge og etablering af et omfangsdræn er det første og bedste skridt på vejen mod en tør kælder.

Der nemlig de færreste, der kan opnå en tør kælder uden hjælp fra professionelle.

Omfangsdræn og isolering af kælderydervægge - hvem, hvad, og hvordan

  • Hvem udfører opgaven: Opgaven udføres af en autoriseret kloakmester, der kan tilslutte omfangsdrænet til kloaksystemet.
  • Hvad består opgaven i: Opgaven består kort sagt i at sørge for, at vand og fugt fra jorden omkring din kælder ikke trænger ind i kældervæggene, soklen eller husets fundament. Omfangsdrænet dræner jorden omkring huset for vand og fugt, og varmeisoleringen af kælderydervæggene sørger for at resterende fugt og kulde fra terrænet ikke trænger ind i kælderen.
  • Hvordan udføres opgaven: Omfangsdrænet og kælderisoleringen udføres ved at grave en rende omkring huset i den ideelle dybde for at kunne fugtsikre kælderen. Her isoleres kældervæggene ved at montere isoleringsmateriale på kælderens yderside, og drænrøret lægges så rundt om huset. Drænrøret tilsluttes kloakken, så drænvandet kan løbe ud i kloaksystemet. Til sidst fyldes renden op med jord igen.

Vil du vide mere om omfangsdræn og kælderisolering? Se her

Hvad koster det at få en tør kælder?

Hvis du gerne vil vide, hvad det vil koste at få en tør kælder, så kan du med fordel anvende vores online prisberegner øverst på siden.

Når du vælger ‘Omfangsdræn’ (som også inkluderer isolering af kælderydervæggene), skal du vælge, hvor dybt omfangsdrænet og kælderisoleringen skal etableres/udføres, og indtaste husets omfang - altså den samlede længde af husets sider.

Husk at indtaste din mailadresse, da du vil modtage din vejledende pris pr. mail.

Prisberegneren er helt gratis og uforpligtende at anvende, og du må beregne lige så mange priser, som du har lyst til.

Du kan finde en vejledning til vores prisberegner og vores samlede service her

kloakpris.dk