Free cookie consent management tool by TermsFeed Kloakrenovering | Udskiftning af kloakrør - online priser

Kloakrenovering - Priser

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende kloak-pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit kloak-projekt

Beregn prisen her

Er det på tide med en kloakrenovering? Brug vores online beregner og få en pris på udskiftning af kloakrør eller totalrenovering af kloaksystemet nu - hurtigt, nemt og helt uforpligtende!

Ligesom alle andre dele af et hus har kloaksystemet også en levetid, der kan udløbe. Kloakrør kan med tiden nedbrydes, blive utætte og få huller, og så skal de enten repareres eller udskiftes.

Prisen på en kloakrenovering afhænger af, hvor mange meter rør der skal graves op og erstattes, samt hvor dybt rørene ligger. I vores prisberegner har du muligheden for at definere disse faktorer.

Vejledning til kloakering og din prisberegning

Udskiftning af kloakrør eller totalrenovering af kloak

Kloakrør fås typisk i PVC (plastik) eller beton - når man udskifter dele af kloaksystemet, vil man altid bruge samme slags kloakrør, som de nuværende.

At skifte kloakrør eller at totalrenovere kloakken er ikke noget du selv kan udføre, med mindre du er autoriseret kloakmester.

Al arbejde med spildevand og kloakrør må nemlig kun udføres af autoriserede kloakmestre eller kloakfirmaer. Gravearbejdet i forbindelse med din kloakrenovering må du dog gerne selv udføre - her er det vigtigt, at du har fuldt overblik over alle ledninger og rør på din grund, så du ikke kommer til at lave skader på husets eller kommunens lednings- eller rørsystem.

Strømpeforing - brug vores beskrivelsesformular

Strømpeforing er en billigere metode til at udføre det, man kalder en “punktrenovering” - altså renoveringen af et enkelt punkt på kloakrøret.

Metoden er billigere, fordi det ikke er nødvendigt at grave kloakrøret op. Opgaven kan derimod udføres ved hjælp af et fjernstyret kamera, damp og trykluft.

Vores prisberegner dækker de mest almindelige kloakopgaver, men ikke alle kloakopgaver. Du kan altså ikke beregne en pris på strømpeforing med prisberegneren her på siden.

Du kan dog anvende beskrivelsesformularen på vores hovedside Prisberegning.dk, hvis du gerne vil have et konkret tilbud på strømpeforing.

Beskriv din opgave her - Prisberegning.dk

Få et konkret tilbud på din kloakrenovering

Da vores prisberegner kun har muligheden for at levere en vejledende pris på en kloakrenovering, tilbyder vi også vores brugere hjælp til at indhente et konkret tilbud på en kloakrenovering.

Når du anvender vores prisberegner, vil vi derfor ringe dig op, vejlede dig om dine muligheder og tilbyde at arrangere et møde med en lokal kloakmester, som kan give et tilbud på renoveringen af din kloak.

Dette møde koster ikke noget, og efter mødet er du fri til at takke ja eller nej til kloakmesterens tilbud.

Find en vejledning til vores prisberegner og vores samlede service her

kloakpris.dk