Free cookie consent management tool by TermsFeed Få et tilbud på din kloakering | Indhent et godt kloak-tilbud her

Få et tilbud på din kloakering

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende kloak-pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit kloak-projekt

Beregn prisen her

Vil du gerne finde en lokal kloakmester, som kan give et godt tilbud på din kloakering? Kloakpris.dk er et godt sted at starte.

Med vores gratis og uforpligtende service kan du hurtigt og nemt få kontakt til en kloakmester, som har tid til- og mulighed for at give et tilbud på din kloakering.

Når du har indtastet din kloakeringsopgave sammen med dine kontaktoplysninger i prisberegneren, så sørger vi for at ringe dig op hurtigst muligt for at tilbyde dig at arrangere dit møde.

Herefter kommer kloakmesteren hjem til dig på det tidspunkt, som du og vores medarbejder har aftalt, kigger på din opgave og vejleder dig om dine muligheder. Kloakmesteren udarbejder så et uforpligtende, konkurrencedygtigt tilbud på din kloakering, som du frit kan takke ja eller nej til.

Find en vejledning til vores prisberegner og vores gratis service her.

Vores gratis service er landsdækkende

Vi samarbejder med autoriserede kloakmestre fra alle dele af landet og kan derfor sætte dig i kontakt med en fagmand fra dit eget lokalområde.

Vores service dækker altså Storkøbenhavn, Sjælland, Fyn, Jylland og øerne.

Dog kan du risikere, at nogle af de mere afsidesliggende øer i første omgang ikke er dækket. I sådan et tilfælde vil vores medarbejder altid gøre sit bedste for at finde en fagmand til dig.

Du får en vejledende pris på din kloakering mens du venter

Da vi ved, at det er nyttigt for mange at have en idé om prisniveauet på deres opgave før et møde med en fagperson, sender vi dig en vejledende pris på din kloakering pr. mail.

Prisen er baseret på højeste fællesnævner på landsplan og vil derfor ofte være en smule højere end den faktiske pris på din kloakering.

Du må naturligvis gerne beregne en pris på din kloakeringsopgave uden at takke ja til et møde.

Er et møde ikke relevant, takker du bare nej, når vores medarbejder ringer dig op.

Læs mere om kloakering her.

kloakpris.dk